Je was erbij > Overzicht

Duco ontvangt Gouverneur Paul Breyne - Veurne - 17/09/2009


Duco trad op donderdag 17 september 2009 op als gastheer voor de voorstelling van de publicatie 'Kwaliteitsvolle bedrijfsgebouwen in West-Vlaanderen'. Dit gebeurde in aanwezigheid van meer dan 120 vertegenwoordigers uit ondermeer de politieke en bedrijfswereld, waaronder een prominent aantal architecten. Ook de heer Paul Breyne, gouverneur van de Provincie West-Vlaanderen was in de "black box" van het Duco's nieuwe bedrijfspand te gast. De gouverneur kreeg van Bart Debuschere, general manager van Duco Projects in een gevatte presentatie te horen hoe Duco's "Green Building Solution" in het gelauwerde gebouw wordt toegepast.

De vierde uitgave van het kijkboek is een realisatie van de Provincie West-Vlaanderen. Die heeft de voorbije jaren in architectuurkringen uitgebreid aandacht besteed aan het belang van goed doordachte bedrijfsgebouwen. De publicatie 2008-2009 bundelt zeven nieuwe inspirerende werkplekken in West-Vlaanderen, waaronder ook het fraaie gebouw van Duco aan de Bedrijvenlaan in Veurne.

Na de presentatie van de geselecteerde gebouwen volgde een korte reflectie vanuit het selectiecomité. Daarna kregen de vertegenwoordigers van de geportretteerde bedrijven hun exemplaar van het boek overhandigd uit handen van gouverneur Paul Breyne en mevrouw Marleen Titeca-Decraene, gedeputeerde voor economie. Voor Duco nam Bart Debusschere het kijkboek en een mooi canvas in ontvangst.

In de sfeervolle black box 'Natural Comfort Inside' bood Duco de gouverneur en alle aanwezigen de afsluitende receptie aan.

General Manager Bart Debusschere (midden) ontvangt de publicatie en het canvas uit handen van Gouverneur Paul Breyne (rechts) en mevrouw Marleen Titeca-Decraene, gedeputeerde voor economie

Van links naar rechts: Jan Verfaillie, Burgemeester van Veurne - Bart Debusschere, General Manager van Duco Projects - Luc Renson, Managing Director van Duco - Mevrouw Marleen Titeca-Decraene, gedeputeerde voor economie

Info en foto's: Duco 'Ventilation & Sun Control' - www.duco.eu

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Jullie krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.