Je was erbij > Overzicht

IT Care lanceert succesvol Windows 7, in avant-première - Poperinge - 24/09/2009

Officieel wordt Windows® 7, het nieuwe Microsoft besturingssysteem én opvolger van Windows Vista, gelanceerd op 22 oktober 2009. Maar zolang hoefden de klanten en relaties van computerspecialist IT-CARE niet te wachten; De rode loper werd voor hen uitgerold op 24 september voor de infosessie en avant-première van Windows® 7, Office 2010 en Microsoft Small Business Server 2008.

IT -CARE , professionele leverancier van ICT en -services, wachtte niet op de lancering van Windows 7. Op 24 september konden klanten en genodigden op voorhand reeds kennismaken met dit nieuwe besturingssysteem, tijdens het IT CARE “BOOST MY BUSINESS“ seminarie. Spreker van dienst, Hans Demeyer, KMO- adviseur en leverancier van optimisme nam het publiek op sleeptouw met zijn interactieve showcase: Trends in de ICT-markt , live demonstratie van Windows 7, een blik op Office 2010 (officieel pas beschikbaar in 2010!) en de toepassingen van Small Business Server 2008. Aansluitend konden de genodigden nog extra kennis opsteken tijdens de showcases van verschillende partners : Cisco met VOIP oplossingen, TopPower met hun eerste ‘topRENT CRM’ oplossing via ASP model en een demonstratie van de nieuwe release van topACCOUNT boekhoudsoftware op Windows 7. Als afsluiter werd een Windows ® 7 professional, ter waarde van 310 euro, verloot onder de aanwezigen.

“De ICT wereld is constant in beweging. Met het aanbieden van conceptuele seminaries zoals ‘BOOST MY BUSINESS” (is de nieuwe naam van de Stay connected seminaries) willen we de KMO sensibiliseren rond de toegevoegde waarde van ICT voor een organisatie. Hiervoor hebben we een samenwerking met Microsoft, HP en Belgacom. Het succes van deze seminaries ? Ik denk vooral omwille van de nadruk die gelegd wordt op de demonstraties zodat klanten onmiddellijk kunnen zien welke voordelen dergelijke oplossingen hen kunnen bieden.” Aldus Serge De Geyter, bestuurder van IT-CARE .

Enkele foto's.

Stylision uit Waregem, Dhr Henk Vergucht (Unizo Starter), wint Windows 7 ter waarde van 310 euro.

Enkele sfeerfoto’s van het IT CARE seminarie.

Over IT-CARE

IT-CARE nv, ICT bedrijf gegroeid uit de splitsing met softwarebedrijf TopPower nv, levert ICT-oplossingen en -servicecontracten voor de KMO wereld. IT-CARE is lid van Biass (Belgische groepering van solution providers) en behaalde de hoogste certificaties bij diverse strategische partners: HP Gold preferred partner 2009, Microsoft Gold Certified Partner, Cisco Select certified partner, AxsGuard gold partner, ….. Het IT-Care team opereeert vanuit de 3 vestigingen: Poperinge, Deinze en Leuven. Meer informatie: http://www.itcare.be

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Jullie krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.