Je was erbij > Overzicht

Slagers-traiteursschool Diksmuide op "Live cooking" tour - 10/10/2009

Naast het promoten van het beroep 'slagers-traiteur' kadert "Live cooking" in het pedagogisch project van het Technisch Atheneum van Diksmuide. "Live cooking" is tevens een onderdeel van de geïntegreerde proef van de eindejaarsleerlingen. Op deze wijze adviseren zij consumenten over gezond en lekker koken, ontwikkelen zij sociale vaardigheden die zeer belangrijk zijn in hun latere professionele carrière.

Onder de deskundige leiding van vakleraar Marc Desmadryl en tevens kookadviseur voor Dovykeukens werden door enkele leerlingen van het 6e jaar slagerij-traiteur verschillende kookworkshops gegeven voor de vele bezoekers van de jaarlijkse Ieperse jaarbeurs.

De leerlingen Emely Lemiere, Maarten Quaghebeur en Tony Vandecasteele lieten hun kooktalenten non-stop zien en gebruikten daarbij de modernste keukenmethoden waaronder het inductiekoken, vacuümkoken met de stoomoven.

Redactie en foto's: B. Vande Ginste

Enkele voorbeelden:

  • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
  • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
  • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
  • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
  • Je grootmoeder wordt 100 jaar
  • Je huwt
  • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
  • Jullie krijgen een kindje of een tweeling
  • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

  • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
  • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.