Je was erbij > Overzicht

40-jarigen vieren feest - Bovekerke - 22/11/2008

Er waren tussen de Bovekerkse 40-jarigen verschillende mensen met een speelse lach. Ze zaten daar samen te glunderen en te genieten van het leven. De trilling van het heden meemaken… Het heden waarin ze al zoveel hebben bekomen en gerealiseerd. Aan 40 jaar ken je al een beetje het leven... Enkel blijheid was er te zien op de vele gezichten. Ze hebben allen goed de reis door het leven doorstaan en dit al 40 jaar lang… 40 jaar lang… het leven in jezelf bewaren en de film van het bestaan en de daarmee gepaarde herinneringen doorlopen. Soms denk je dan terug aan diepe emoties of speciale gebeurtenissen. Aan 40 jaar heb je die zeker al tegen gekomen.

Dit feest werd georganiseerd op initiatief van Sabine Dhont en Carine Mattheus, uiteraard beiden uit Bovekerke. De 11 afwezigen die verkozen om niet deel te nemen, hadden inderdaad ongelijk. Op de vele foto’s zie je onder andere leerkracht Roger Jaecques (70), Luc Proot, Roeland De Grande, Martine Vannieuwkerke, Sabine Dulst, Ria Debruyne, Sofie Vandepoele, Carine Mattheus, Johan Bilcke, Sabine Persyn, An Vanpoucke, Sabine Dhont, Christophe Verslyppe en Dirk Casier.

Hier zie je… hoe onschuldig het allemaal begon. We eindigen met de foto’s van het begin. We kunnen het zeker zeggen… Deze Bovekerkenaars hebben een prachtige avond en nacht beleefd. Samen hebben ze daar zelf voor gezorgd door zeker en vast hun goede humeur ten toon te spreiden. Ze weten in Bovekerke immers zeer goed wat feesten is en zullen deze avond zeker nooit meer vergeten (alhoewel J). Ze hebben deze avond trouwens afgesloten met een boterkoekje van eigen bodem… Mmm. Dus, je mag het zeker weten. Laat is het wel geweest. Enfin. 40 jaar worden of zijn… Dat moet je toch vieren... Op zondag heeft iedereen eens lekker uitgeslapen om er dan weer een volle week tegenaan te gaan… Dit in het koude tintelende weer van maandagmorgen… Blij dat we in het weekend opnieuw zoveel warmte hebben gekend…

Foto’s Carine Mattheus/ Francky Jonckheere – tekst Andy Vermaut.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.