Je was erbij > Overzicht

25ste Sint-Hubertusfeest - Beselare - 02/11/2008

Voor ruiters en menners als sympathysanten

Het 25 jarige jubileumfeest van Sint Hubertus Beselare is achter de rug. Alles is heel goed verlopen en we zijn tot de vaststelling gekomen dat het voor herhaling vatbaar is. Dus volgend jaar, op 8 november 2009 zijn we weer paraat. Maar we willen het niet nalaten om jullie langs deze weg te bedanken voor jullie aanwezigheid. Zonder jullie kunnen we niet verder.

Eerst en vooral een dankwoordje naar onze vele sponsors. Dank zij jullie bijdrage konden we voor de 25-ste keer het Sint-Hubertusfeest organiseren. We bedanken onze vrijwillige medewerkers voor hun inzet. Er werd met hand en tand gewerkt aan deze nieuw website. Vele uren en dagen zijn verstreken om dit prachtstuk in elkaar te steken. Hopelijk hebben jullie er nog heel veel plezier aan.

We danken ook iedereen die meehielp om de route uit te stippelen en hindernissen klaar te zetten. Een heus werk, in weer en wind, in regen en kou. De mensen die meehielpen om de zaal klaar te zetten hadden het minder koud, maar zeker niet minder zwaar. Bedankt voor uw medewerking!

En toen was het zover, 2 november… ons jubileumfeest. De weergoden waren ons gunstig gezind. Om half zeven 's morgens was het ontvangstcomité paraat om groot jolijt te schreeuwen. Micro's werden getest, koffie werd geproefd. We konden eraan beginnen. De laatste loodjes werden gelegd om alles klaar te zetten. Al onze medewerkers waren stipt op tijd om elk hun afzonderlijke, individuele taak te vervullen. De puzzel klopte perfect!! Alles liep op wieltjes.

Iedereen die er die dag bij was zag dat het goed was. Bedankt voor de hulp de dag van de viering, zonder jullie konden we de grote menigte Sint-Hubertusvierders niet dienen op hun wenken. En aan alle dierenliefhebbers en sympathisanten die aanwezig waren, dank, u was een fijn publiek. Door jullie talrijke opkomst hebben we er zin in om er volgend jaar terug tegenaan te gaan.

Andy & Katrien ,Christophe en Isabelle en Michel & Sonja danken u voor de vlotte samenwerking en hopelijk tot volgend jaar!! (8 november 2009).

Foto's: Copyright © 2008 Sint-Hubertus (Beselare) - http://www.sinthubertusbeselare.be

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.