Je was erbij > Overzicht

Bedrijfsfeest Groep Delrue Koekelare - 20/03/2008

Gedelegeerd bestuurder Ivan Delrue van de Groep Delrue organiseerde op donderdagavond 20 maart 2008 een grandioos en uitgebreid bedrijfsfeest in De Goljer. De Bovekerkenaar die woonachtig is in de wijk Moscou, kon er opnieuw rekenen op een uitgebreid publiek aan mensen die zo van deze avond mee een feest hebben kunnen maken.

Eindelijk konden deze mensen die dagdagelijks in het harde bedrijfsleven staan, zich eens ontspannen. Het feestmaal kon je in De Goljer zelf samenstellen. Uiteindelijk leren de mensen elkaar zo beter kennen en kunnen ze zo ook nieuwe relaties opdoen. De porties die de mensen zelf konden samenstellen, waren over het algemeen weelderig. Zodoende dat sommigen na het eten, zich al een beetje slaperig gingen voelen. Gelukkig konden ze daarna koffie drinken of zich opnieuw wat verfrissen aan de smakelijke rozé, witte of rode wijn. Het eten en tevens het drinken was er heel lekker. Maar het leukste van alles: is het feit dat niemand diende af te rekenen. Toegegeven. Dat doet de koteletten, de karbonades en de brochettes toch extra smaken. Zelf kon ik proeven van lekkere gevogeltegyros... Zo zie je maar. Er was voor elk wat wils.

Ook in De Goljer worden de wetten goed nageleefd. Iedereen die wilde roken, moest toch evens het barre, koude weer, doorstaan. Daarna kon je weer zo genieten van de warmte binnen in de Goljer. Niet alleen opgewekte warmte, maar ook de warmte van de vele mensen die daar aanwezig zijn en daar eens hun zorgen konden vergeten. Velen maakten van de gelegenheid gebruik om zich eens goed uit te leven.

Na het eten mocht Walter Six het woord nemen om iedereen nog eens te bedanken voor hun komst... Daarna zou een muzikaal intermezzo volgen... De meesten hadden nu immers ook al hun dessert opgegeten.

De vrolijkheid werd in de zaal gebracht dankzij twee grote meneren. Alex en Rudy wisten de zaal te bekoren - http://www.alexenrudi.be. Ze wisten iedereen te betoveren en op een fascinerende manier de zaal in beweging te brengen. Hartstochtelijk werd er gedanst... De dansvloer zou die avond zwaar bezet raken. Je voelde het. Alle ingrediënten waren aanwezig om het feest te laten exploderen.... Fun, fun en nog eens fun.

Vanaf nu kan men boeiende verhalen gaan schrijven. De sfeer zit goed. Iedereen blaakt van zelfvertrouwen. Sommigen worden praatziek, anderen zie je stilletjes dromen, nog eens anderen laten zich volledig opgaan in de harmonische sferen. Hele gezichten lachen van tevredenheid. Sommigen verbleken door het feit dat ze dergelijke inspanningen gewoon helemaal niet gewoon zijn. De tijd verliezen we uit het oog. Sommigen hadden ook hun brochettes vergeten van het vuur te halen... Ons oog heeft alles gezien.

Elk feest heeft een apart verhaal. De temperatuur stijgt bij het ene feest al wat meer dan het andere. Op onze barometer was het binnen alvast mooi weer. De onweerswolken die waren enkel buiten aanwezig. De regendruppels die konden de sfeer binnen in de Goljer niet verpesten. Daar in de Goljer, op het bedrijfsfeest van de groep Delrue, daar scheen immers de zon.Info en foto's: Andy Vermaut

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.