Je was erbij > Overzicht

Unizo opent nieuw dienstencentrum - Ieper - 03/07/2008

Op donderdag 3 juli werd te Ieper het nieuw UNIZO Dienstencentrum geopend in de Mk Fochlaan 28. Het UNIZO Dienstencentrum biedt de ondernemer een pakket van diensten aan op één centrale locatie nl. UNIZO advies en Startersservice, het KMO Direct Ondernemersloket, het A&B boekhoudkantoor, het Leersecretariaat Syntra Vlaanderen, NEOS en de CM. Joost Kestelyn – boekhouder-fiscalist – staat in voor de dagdagelijkse leiding van het kantoor. Het nieuw UNIZO dienstenkantoor te Ieper is naast de kantoren te Diksmuide, Poperinge en Veurne één van de vier regionale kantoren binnen de Westhoek.

Een aantal prominenten zoals o.a. Karel Van Eetvelt (Gedelegeerd Bestuurder UNIZO), Flor Joosen (UNIZO voorzitter), Jan Sap (Directeur-Generaal UNIZO) en Gouverneur Paul Breyne waren samen met meer dan 200 ondernemers en genodigden te gast en woonden de officiële opening bij.

Karel van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder UNIZO, duidt erop dat de vernieuwing kadert in het opzet van UNIZO om de organisatie meer dan ooit de slagkrachtige belangenverdediger van de ondernemer te maken. De eigentijdse infrastructuur dient er voor om als gastvrij ondernemershuis ondernemers te dienen, te adviseren en samen te brengen.

Het stijgend aantal UNIZO leden in de regio is een bewijs van succes van de UNIZO Westhoek werking en is een garantie voor de continuïteit met deze infrastructuur die ter beschikking wordt gesteld.

Het UNIZO dienstenkantoor bevindt zich in de Mk. Fochlaan 28 en is tijdens de week dagelijks te bereiken op 057/22 86 86.

Op de foto in bijlage van links naar rechts: Jan Sap, Directeur Generaal Unizo, Martine Fournier, Vlaams Volksvertegenwoordiger, Gouverneur Paul Breyne, Karel Van Eetvelt, Gedelegeerd Bestuurder UNIZO, Mevr. Leire, Flor Joosen, voorzitter UNIZO Nationaal, Erwin Van der Kelen, voorzitter UNIZO Westhoek, Petra Breyne, directeur UNIZO Westhoek, Jacques Leire, voorzitter Vzw Patria.

Info en foto: Unizo

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.