Je was erbij > Overzicht

Bovekerke feest - Bovekerke - 13/04/2008

Ondertussen hebben mij reeds verschillende mensen gevraagd naar de foto's van de kaasreceptie rond Bovekerke Feest. Met wat vertraging komen hier dan de foto's... Zoals we al zeiden: "Bovekerke Feest op 13 april" was in Bovekerke een enorm succes en voor de kaasreceptie had men eveneens kosten noch moeite gespaard. Kaas dat eten we allemaal graag en we hebben er in 'd Oude Schole van Bovekerke van genoten en geproefd. En we zagen en we smaakten het goede in elk van ons... Daarnaast namen we de honneurs van gastheer Eric Huyghe waar. Het was immers de hoogdag van Eric Huyghe die met deze organisatie Bovekerke op de landkaart heeft gezet. Op deze dag en avond hebben we ons immers geen minuut verveeld. Niemand bleef echter op zijn honger zitten... Kijk en geniet mee van de sfeer.

Terwijl sommigen gedesoriënteerd waren, waren anderen de koning te rijk. Eén iemand werd er zelfs waarlijk door de pijl van Cupido getroffen. Bovekerke Feest zal voor hen steeds een mooie herinnering blijven. Hun leegte die ze allebei hebben ervaren zal voorgoed opgevuld zijn. Sommigen hebben deze dag gebruikt om een nieuwe richting in hun leven in te slaan... Piekeren was er op de kaasreceptie van Eric Huyghe duidelijk niet bij. Kijk naar de vele stralende gezichten.

Juist na de kaasreceptie was er het fenomenale optreden van Ilse Yde, een vrouw met een prachtig timbre in haar stem. Ze ging Nathalia zelfs te boven in haar live performance. Maar er is meer... De vrouw slaagde erin om in d'Oude Schole een polonaise op gang te brengen. De succesvolle avond hebben we mee te danken aan haar optreden. Soms leek het wel een sprookje, maar het amusement was reëel. Wie de foto's bekijkt, zal nog weinig uitleg nodig hebben.

Welgezind zijn mensen die de polonaise doen. Welgezind waren wij omwille van de volle dag die wij in Bovekerke op 13 april 2008 hebben meegemaakt. Voller dan vol, verlangen we nu al naar de volgende editie, ergens in april 2009. Wees gerust... Si tout va bien, zijn we er volgend jaar opnieuw bij... We zijn bijzonder trots dat we er ook dit jaar bij konden zijn...

Info en foto's: Andy Vermaut.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.