Je was erbij > Overzicht

Jean-Pierre Hugues uit Ieper wint een Fiat Panda dankzij Charles Vögele - Ieper - 23/06/2007

Zo’n 100.000 Charles Vögele klanten waagden hun kans

Het is niet elke dag dat men bij een kledingwinkel een gloednieuwe auto kan winnen. Dhr. Jean-Pierre Hugues nam deel aan de Fiat Panda wedstrijd waarbij in totaal 222 Fiat Panda’s te winnen waren, en sleepte één van de hippe stadswagentjes in de wacht. Voor winkelketen Charles Vögele was het een zeer geslaagde actie: maar liefst een kleine 100.000 klanten vulden een deelnemingsformulier in gedurende de voorbije maanden.

‘Ik kan het bijna niet geloven! Normaal gezien win ik nooit iets, dus toen ik hoorde dat ik gewonnen had viel ik bijna van mijn stoel! Wie had dat ooit gedacht, ik ging binnen bij Charles Vögele om een nieuwe broek te kopen, en heb dan maar meteen het formulier ingevuld. Een nieuwe wagen, dat komt echt goed van pas!’, aldus Jean-Pierre.

De grootste klantenactie ooit

Modewinkelketen Charles Vögele ging in maart van start met de grootste klantenactie ooit. Maar liefst 222 Fiat Panda’s stonden op het spel, verspreid over Europa. Tot einde mei konden klanten hun kans wagen in één van de 45 Charles Vögele winkels in België. Voor ons land stonden er in totaal 11 Fiat Panda’s klaar, en één gelukkige winnaar ging bovendien aan de haal met een super spannend Formule1-weekend in Monza. ‘De klanten reageerden allemaal heel erg enthousiast’, zegt Didier Locquet, Directeur Charles Vögele Belgium. ‘In totaal hebben bijna 100.000 mensen deelgenomen, waaronder vele trouwe klanten maar ook een groot aantal mensen die op deze manier kennis hebben kunnen maken met onze winkels. Voor Charles Vögele was het dus zeker een geslaagde actie’.

Jean-Pierre Hugues gaat naar huis met een gloednieuwe Fiat Panda Active

Op 23 juni mocht één van de gelukkige winnaars, Jean-Pierre Hugues uit Ieper, de prijs in ontvangst nemen en zich eigenaar noemen van een splinternieuwe Fiat Panda Active. De wagen heeft een cilinderinhoud van 1.100 cm3 heeft 5 deuren, ABS, 2 airbags, radio/cd, speciale zwarte pastellak en een beige interieur. Bovendien is de Fiat Panda met een verbruik van 5.9 l/100 km erg zuinig. Het innovatieve design en de betaalbare technologie garanderen niet alleen veel rijplezier, maar ook modern autorijden.

We zien de winnaar uiterst rechts op de foto samen met de uitbaters van de winkel.

Info en foto: Marleen Zaman.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.