Je was erbij > Overzicht

Bovekerke Feest - Vladslo - 08/02/2007

Op donderdag 8 februari kwam de organisatie Bovekerke Feest bijeen in De Wikkelaar in Vladslo. Bovekerke feest is de organisatie van de jaarlijkse wielerwedstrijd in Bovekerke. Dit jaar wordt dit alles weer tot in de puntjes verzorgd. 15 april 2007 zal dan ook voor Bovekerke en omgeving een hoogdag worden. Een hoogdag niet enkel voor Bovekerke, maar ook voor vele ondernemers die op deze manier aan netwerking doen. Netwerking in het kleine Bovekerke waar iedereen die zich een beetje ondernemer noemt, er wil bijzijn. Het lijkt ongelooflijk, maar het is een realiteit.

Het spreekt voor zich dat er voor een dergelijke organisatie een enorme voorbereiding wordt gevraagd. Schepen Eric Huyghe, Robert Vande Caveye, Franck Volcke, Freddy Vancouillie, Marc Standaert, Ivan Delrue, Noël Delanghe zijn dan ook volop bezig met dit alles in orde aan het brengen. Voor deze koers is aan alles gedacht... De Westhoek wordt dan ook uitgedaagd op zondag 15 april 2007, want er is meer... Dit jaar wil de organisatie ook iets doen voor de Vlaamse Kankerliga.... Hoe meer renners en hoe meer aanwezigen, hoe meer de organisatie aan de Vlaamse Kankerliga zal storten.

Uiteraard mogen we nu immers nog niet alles verklappen. Bovekerke Feest "Wij doen mee", zal immers op dinsdag 3 april 2007 nog een persconferentie organiseren waar alle details zullen worden bekendgemaakt. Toch kunnen we al zeggen dat er op zondag 15 april tevens een aperitief happening is met de Roger Feysband in Bovekerke. Deze zullen alvast voor extra veel sfeer zorgen. Aansluitend is er een lekkere "côte à l'os" op wijze van de chef-kok (Marc Standaert) met aangepaste groenten en frieten. Het wordt uiteraard een dag om u tegen te zeggen. Eric Huyghe, eerste schepen van Koekelare en
provincieraadslid doet er alles aan om dit evenement te laten uitgroeien en zo het Koekelaarse Bovekerke op de landkaart te zetten.

De wijnen zullen op zondag 15 april geschonken worden door sommelier Marc Standaert. Na de koers "Grote prijs Eric Huyghe" is er ook nog een drink, een eet -en feestfestijn met deejay Peter. Er zal zeker en vast ambiance zijn. Na de koers kan iedereen dan ook genieten van het donkere of blonde Sint-Bernardusabdijbier uit Watou alwaar er tevens een lekker kaas buffet zal zijn. Sponsorpakketen werden hiertoe opgesteld en informatie hiertoe is te verkrijgen bij Robert Vande Caveye van het Feestcomité Koekelare op 051 58 92 33, bij Eric Huyghe (0496 25 12 38), Frank Volcke (0495 79 19 20), Freddy Vancouillie (0475 24 12 12), Marc Standaert (0477 21 65 29) of Ivan Delrue (0496 80 57 01) De vergadering in De Wikkelaar werd een constructief en vooral opbouwend onderonsje waar de koppen bij elkaar gestoken worden om van de koers in Bovekerke een zeer grote koers te maken.

Info en foto's: Andy Vermaut.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.