Je was erbij > Overzicht

Nieuw gebouw voor N-Allo - 29/09/2006

Op vrijdag 29 september vierde N-Allo feest in Ieper naar aanleiding van het nieuwe bedrijfsgebouw dat bijna klaar is. Het gebouw bevindt zich op de voormalige terreinen van Gaselwest-Electrabel aan de Dikkebusseweg. De gronden zijn nu eigendom van het OCMW dat op haar beurt een deel van het terrein verkocht aan N-Allo. Het bedrijf zit reeds 5 jaar in Ieper, met name op Ter Waarde, het vroegere Flanders Language Valley. Maar door de zeer sterke groei tot meer dan 170 personeelsleden was het hoog tijd voor een eigen gebouw (zie hieronder). De nieuwe kantoren bieden plaats aan een 300-tal mesen en N-Allo hoopt dat cijfer binnen 2 à 3 jaar te halen. N-Allo is een gespecialiseerd callcenter dat mensen helpt die vragen hebben en dit met behulp van moderne systemen.

Klik hier voor het persbericht.

De feesttent.

Gedelegeerd-bestuurder Martin Claes heet iedereen welkom.

Wie beter dan Luk Allo kon bij N-Allo het panelgesprek leiden?

Veel personeelsleden waren uiteraard ook aanwezig.

Iepers burgemeester Dehaene is er bij komen zitten: "Het feit dat N-Allo kiest voor de regio, toont dat er dynamiek is in de regio. Het is heel belangrijk voor onze regio en zeker ook voor de vrouwelijke tewerkstelling. Ik heb N-Allo vooral leren kennen als een bedrijf waar 'kwaliteit' in alles wat ze doen centraal staat".

Vlaams minister-president en Ieperling Yves Leterme was de gastspreker van dienst: "N-Allo werd in het weekblad Trends genomineerd als Trends-Gazelle, een bewijs van de groei van het bedrijf. In de Westhoek is er weinig werkloosheid. De werkzaamheidsgraad in deze regio bedraagt 69%. De beschikbaarheid van voldoende personeel en het aanbod aan industriegrond zijn belangrijke troeven voor onze regio. "

Hij vervolgde: "Binnen de VDAB hebben we een specifieke opleiding voor callcenteroperatoren opgestart. En we gaan ook ervaringsbewijzen overhandigen aan de personeelsleden. De vestiging in Ieper is een beetje het terug aanknopen met de droom dat er ook in Ieper hoogtechnologische bedrijven actief zijn."

Tijdens het leuke panelgesprek werd ook dieper ingegaan op de werkkracht van de West-Vlamingen. Tevens moesten Luc Dehaene en Yves Leterme een aantal vragen van het personeel van N-Allo beantwoorden.

Martin Claes dankte zijn buurvrouw Marieke Cloet van wie N-Allo een aantal gebouwen kan huren totdat de nieuwbouw volledig klaar is (eind 2006).

En daar is dan het nieuwe gebouw.

Veel volk !

Het ballet van Retouramont zorgde voor het nodige spektakel tegen de voorgevel van het nieuwe gebouw.

Verdiend applaus.

Tijdens de receptie herkenen we van links naar rechts gemeenteraadslid Ives Goudeseune, Martin Claes en burgemeester Luc Dehaene.

Yves Leterme in gesprek met Luc Desomer.

Een volle feesttent.

Marino Punk zorgde voor de muzikale noot.


Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • naam van de fotograaf of auteursrechthebbende van het beeldmateriaal
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.