Je was erbij > Overzicht

10.000 betaalterminals in handelszaken - Beveren - 18/07/2006

CCV Cardfon uit Ieper breidt zijn marktaandeel gestaag uit

Bij Publi X Deco X in Beveren-aan-de-IJzer plaatste CCV Cardfon uit Ieper op dinsdag 18 juli om 15 uur zijn tienduizendste betaalterminal. Een nieuwe mijlpaal in de groei van dit jonge Ieperse bedrijf dat zijn marktaandeel, als onafhankelijke aanbieder, gestaag uitbreidt. De feestelijke overhandiging gebeurde door algemeen directeur Dimitri Beck en direct sales manager Benny Hennebel.

Sinds de oprichting in 1997 en de inbreng van het Nederlandse moederbedrijf CCV in 2001 viert CCV Cardfon feest met de plaatsing van zijn 10.000ste betaalterminal voor Bancontact/Mister Cash. Vanessa Wittebroodt en Koen Wauters van Publi X Deco X in Beveren aan de IJzer stellen hun vertrouwen in CCV Cardfon. Bij de overhandiging van de 10.000ste terminal dinsdag 18 juli ontvingen de zaakvoerders een fijne attentie, naast twee jaar gratis full service.

“Door een terminal met meerdere toepassingen kan de handelaar extra omzet en dus extra winst genereren”, zegt Dimitri Beck. “Dit vermijdt de aankoop van bijkomende toestellen en biedt ook kansen voor extra klantenservice.”

Zo biedt de CCV Cardfon-terminal mogelijkheden voor spaarpunten, elektronische abonnementen (carwash, sport- en fitnessclub), zwembaden, clubs, sauna’s, bibliotheken, campings, …), cadeaucheques, opwaarderen van belminuten en energie. Er wordt constant gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, zoals het lezen van SIS-kaarten of elektronische identiteitskaarten. De CCV Cardfon-terminal is niet enkel geschikt voor de winkelier en kleinhandelaar, maar biedt ook mogelijkheden voor grote bedrijven, distributie en de overheid. De recente, vooruitstrevende innovaties wekten zowel de belangstelling van staatssecretaris Vincent Van Quickenborne als minister-president Yves Leterme die het dynamische Ieperse bedrijf de voorbije maanden met een bezoek vereerden.

CCV Cardfon (www.cardfon.be of www.betaalterminal.be) werd opgericht in 1997. Na een ontwikkelingsfase in het Ieperse Bedrijvencentrum, groeide het bedrijf door naar Ieper Business Park, Ter Waarde 48 in Ieper. In 2001 werd CCV Cardfon een sterke Europese speler in de ontwikkeling (software en hardware), plaatsing (kopen of leasen) en service van eigen betaalterminals voor bankkaarten en kredietkaarten met chip, inclusief Bancontact/MisterCash, door de inbreng van het Nederlandse moederbedrijf CCV uit Arnhem (Nederland) waarvan CCV Cardfon momenteel een 100% dochter is. Op vandaag beschikt CCV Cardfon met 10.000 betaalterminals over een marktaandeel van tien procent in België. De CCV-groep, met filialen in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk telt meer dan 200.000 betaalterminals en doet ook de transactieverwerking in België voor de Japanse JCB-kredietkaarten.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • naam van de fotograaf of auteursrechthebbende van het beeldmateriaal
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.