Je was erbij > Overzicht

Personferentie KioskRock - Koekelare - 18/08/2006

Op zaterdag 26 augustus 2006 - Koekelare - Vanaf 20.00 uur.

Opnieuw is het zo ver. Voor de 4de maal op rij organiseert de jeugdraad KioskRock. KioskRock is intussen een beetje het uitgangsbord geworden van de jeugdraad. Wees erbij op zaterdag 26 augustus 2006. Een avond om niet meer te vergeten, maar ook ideaal om eens het lokale talent te aanschouwen.

De affiche van dit jaar bewijst dat er heel wat jongeren in en rond Koekelare actief bezig zijn met muziek. Na 3 jaar KioskRock slagen wij erin om een affiche samen te stellen met groepen die elk voor de eerste maal op KioskRock spelen. Het aanbod was dit jaar zelfs groter dan de vraag. „Jammer genoeg hebben wij groepen moeten ontgoochelen. Maar uiteraard is het de bedoeling om dit initiatief te laten bestaan. Naast drie jonge groepjes van eigen bodem, hebben wij als afsluiter een buitenbeentje. Binnen de jeugdraad hebben wij dit jaar beslist om als afsluiter uit te kijken naar een reeds gekende groep. Dit was geen evidente zoektocht, om rekeninghoudend met ons beperkt budget, zo’n groep te strikken. Wij zijn dan ook blij dat we als afsluiter El Guapo Stuntteam hebben. Deze groep is zeker geen onbekende bij de jonge muziekkenners. Zij staan zeker garant voor een stevige afsluiter,” vertelt Tom Pollentier.

Het programma ziet er als volgt uit. Om 20u00 is er Feathered Wings, een groepje van een 4-tal 17-jarige Koekelarenaars. Bandleden zijn Jeroen-Jan Vroman, gitaar en zang, Wouter Volcke, gitaar, Maarten Volcke, basgitaar en Leendert Hemeryck aan de drums. Om 21u00 is er Caelifer met Matthias Bauw (21), zanger uit Diksmuide, Leroy Vandendriessche(18), bassist Michel Demolder (16), drummer, Rolf Sinnaeve (17), rythm gitarist (17), Jonathan Veriez (18), lead gitarist, om 22u00 is er Semper Fi met Stain Ramboer (24), zanger, gitarist, Tom Maene (24), bassist, Marnix Stael (42), drummer.

Dit alles wordt gevolgd door het El Guapo Stuntteam met Mitch Volders, drum, Jehtro Volders, gitaar, Monsieur Dexters, gitaar, Emiel Wilmots, bas, Cedric Maes, gitaar en zang, cpt Catastrophy, vuur. Het is sinds 1996 dat El Guapo Stuntteam ervoor zorgt dat België ook op de kaart van de super rock bands staat. Volle zalen in het buitenland hebben er voor gezorgd dat e.g.s.t. de onbetwistbare koningen van de underground scene van Europa zijn, een live show die we sinds The Who niet meer gezien hebben en platen die nog eens echt knallen. Ze waren zelfs al te zien op Pukkelpop en nu op zaterdag 26 augustus op kioskrock.

Hieronder een aantal foto's van de personferentie:


Dank aan Andy Vermaut de info en foto's.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • naam van de fotograaf of auteursrechthebbende van het beeldmateriaal
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.