Je was erbij > Overzicht

Bellewaerde Park opent nieuwste attractie El Volador - Zillebeke - 23/04/2005

Op zaterdag 23 april 2005 vond de officiële ingebruikname plaats van El Volador, de nieuwste attractie in het familiepark Bellellewaerde. Met El Volador heeft het park meteen een primeur. westhoek.be was erbij op de eerste officiële vlucht.

In zijn welkomstwoord gaf algemeen directeur Filip Dewitte meer informatie over het park. In 2005 wil men vooral de nadruk leggen op absolute klantentevredenheid en de totaalervaring die het park aan de bezoeker wil bieden. In het komende seizoen wil Bellewaerde Park nog meer werk maken van

* de parkuitstraling (netheid en onderhoud, signalisatie, parkplan, toiletten, groendienst, nieuwe waterzuivering)
* personeel (jobdays, opleiding, nieuwe in-park organisatie, nieuwe functies en uniformen)
* catering (aanbod & variëteit, kwaliteit, presentatie, vernieuwde infrastructuur, hygiëne, netheid zalen en extra personeel)
* animatiegebeuren (grotere aanwezigheid van een aantal animatiefiguren zoals De Leeuw van Bellewaerde)
* jungle circus
* kinderanimatie.

Vervolgens gaf de directeur ook een overzicht van de evenementen 2005 (Jungle circus, Nocturnes, Wild Wild West, Halloween, ..)

En dan is het op naar El Volador.

El Volador, de nieuwste attractie van Bellewaerde Park is officieel geopend voor publiek. Deze Mexicaanse vogel van formaat is een nieuwe, nooit eerder geziene attractie. Bellewaerde Park heeft met El Volador een echte wereldprimeur in huis! De attractie van het type "Topple Tower" is de eerste in de wereld. De nieuwe, hoogtechnologische attractie heeft alle veiligheidstesten succesvol doorstaan en is er nu helemaal klaar voor om de bezoekers mee te nemen voor een verrassende vlucht.

El Volador is een vernieuwende familieattractie voor jong en oud! Het is een tuimelende toren die zijn 40 passagiers rond zijn mast doet draaien en naar beneden tuimelen: een onweerstaanbare belevenis! El Volador garandeert kinderen en ouders een unieke ervaring. De attractie staat centraal in de zone Mexico en schittert door zijn bonte kleuren en sfeervolle thematisering. Er werd heel wat aandacht besteed aan de decoratie van El Volador: watervallen en fonteinen omringen de exotische vogel en geven de attractie een extra exotisch tintje. Bellewaerde Park is tijdens de maand mei open van woensdag tot zondag, alsook op pinkstermaandag 16 mei. Op zaterdag 28 mei staat de Mexican Night op het programma. Voor deze nocturne blijft het park uitzonderlijk open tot 22u en zal het er bruisen van de Mexicaanse sfeer, animatie en muziek!

De Leeuw van Bellewaerde Park mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Op naar de volgende vlucht.

Meer info op www.bellewaerdepark.be

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

  • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
  • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
  • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
  • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
  • Je grootmoeder wordt 100 jaar
  • Je huwt
  • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
  • Julle krijgen een kindje of een tweeling
  • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be