Je was erbij > Overzicht

Eerste tornooi sinds start VTB-competitie - Koekelare - 10/10/2004

Koekelare: Voor het tafelvoetbaltornooi in zaal Zuudhove kwamen de groten uit de Belgische tafelvoetbalwereld naar Koekelare. Waren aanwezig: nationale kampioen van België de heer Andy Coessens, voormalig kampioen Davy Dehoest en Werner Wuyts en ook de kampioen in de 4de provinciale van België met name de heer Wesley Van Hoorelbeke. Deze wedstrijd telde mee voor de Westvlaamse VTB-cup, maar hiermee kan je ook worden bekroond als speler van het jaar. De heer Wesley Vanhoorelbeke werd er voor zijn prestatie nog eens speciaal bekroond met een extra beker

Gino Proot uit Torhout, maar afkomstig uit Koekelare is de man achter het grote tafelvoetbaltornooi in zaal Zuudhove in Koekelare. Deze organisator speelt zelf tafelvoetbal op internationaal niveau en organiseert als bestuurslid van de Vlaamse Tafelvoetbal Bond het eerste tornooi sinds de nieuwe start van de VTB-competitie. De uitslagen van het tafelvoetbaltornooi zijn de volgende: de c-reeks 1. Christophe Dury & Steve Banelis, 2. Wim Vandewalle & Jeroen Maurice, 3. Lander Moenaert & Wouter Devos, de B-reeks 1. Davy Vannieuwenhuyze & Davy Verschaeve, 2. Kurt Denolf & Lorenzo Feys, 3. Kurt Kuys & Sabrina Vanhenden en uiteindelijk de belangrijke top 3 in de Open Categorie 1. Davy Dehoest & Werner Wuyts - Limburg & Antwerpen, 2. Andy Coessens & Christian Vanmosselvelde Oost Vlaanderen en tenslotte een 3de plaats, maar tevens ook een 1e prijs voor West-Vlaanderen voor het team van Hedwig David & Tom Vanhee. In het totaal waren er in de verschillende categorieën om en bij de 140 deelnemers.

Organisator Gino Proot, voorzitter VTB Hedwig David, Public Relations VTB Tom Vanhee, kampioen van België 4de enkel Wesley Vanhoorelbeke, nationaal kampioen enkel –en dubbelspel Andy Coessens en sympathisant Kurt Debacker.

Dank aan Andy Vermaut voor de info en foto.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

 • Jullie organiseren of bezoeken een rommelmarkt, een tentoonstelling, ...
 • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
 • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
 • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
 • Je grootmoeder wordt 100 jaar
 • Je huwt
 • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
 • Julle krijgen een kindje of een tweeling
 • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

 • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
 • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.