Je was erbij > Overzicht > HOME

Voetbal WESTHOEKVERSTANDHOUDING vzw - 24/03/2004

Wedstrijd tegen KSV Rumbeke

Rumbeke, 24 maart 2004.

KSV Rumbeke – Westhoekpreminiemen: 3–4

Bij deze wedstrijd kregen wij de bijzondere steun van Sp Boezinge, met hun eerste en tweede jaars preminiemen die onze ploeg kwamen steunen. De eerste helft was niet in het ritme dat wij verwachtten, vergeleken met de prestaties van afgelopen week, maar toch waren er hier en daar enkele mooie acties te zien.
Het waren de jongens van Rumbeke die het eerste doel lieten optekenen, na een misverstand in de Westhoekverdediging. Toch nog vóór de rust kwamen onze spelertjes aan de gelijkmaker toe, en dit door mooi samenspel van Glenn en Guillaume. Ruststand: 1–1.

In het begin van de tweede helft liep het spel goed gesmeerd; wij drukten en drukten, maar het was Rumbeke die de 2–1 binnentrapte. Onze geelgroentjes lieten echter de moed niet zakken en gingen op zoek naar hun tweede treffer, die er ook kwam via Simon, Wouter en Michiel om af te ronden. De supporters waren dan toch zó blij!
Door inzet en spreken kwam ook de derde treffer van Wouter tegen de netten. Naar het einde van de wedstrijd toe, kwam Rumbeke terug in de match. Ze konden enkele mooie pogingen niet waarmaken, en het waren de Westhoekpreminiemen die nog konden scoren via Simon C., die vanop de tweede lijn een prachtig doelpunt maakte: 2–4. Met nog enkele minuten te gaan kwam Rumbeke terug tot 3–4, meteen ook de eindscore.

Het verlossende eindsignaal kwam er nà een mooie voetbalavond. Overwinning van de Westhoekselectie weliswaar, maar de inzet kan zeker nog beter. Volgende week wacht ons een zeer sterk voetballende KSV Roeselare ...

Meer info op www.westhoekverstandhouding.org

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

  • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
  • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
  • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
  • Je grootmoeder wordt 100 jaar
  • Je huwt
  • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
  • Julle krijgen een kindje of een tweeling
  • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

  • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
  • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.