Je was erbij > Overzicht > HOME

Grote belangstelling voor hotelcursus Cervo-Go - Ieper - 18/02/2004

De interesse is groot bij de cursisten hotel van Cervo-go. Op een professionele manier worden ze begeleid door chef Philip Van den Bossche die ze de knepen van het vak aanleren. Naast de nodige theorie wordt niet alleen het koken maar ook het dresseren aangeleerd. Verschillenden onder hen volgen reeds jaren cursus en kunnen beschouwd worden als ervaren koks. Een van de streekgerechten : Tilapia uit Thiange met perzik gevuld onder een hooiberg van prei in sabayon van Lindemans.

Hieronder een aantal foto's doorgestuurd door Norbert Gadeyne:

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

  • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
  • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
  • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
  • Je grootmoeder wordt 100 jaar
  • Je huwt
  • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
  • Julle krijgen een kindje of een tweeling
  • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

  • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
  • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.