Je was erbij > Overzicht

Isabelle Cornelis uit Bornem Miss Elegantie De Panne 2004 - 01/08/2004

Zondag 1 augustus ll. werd de traditionele Miss - Elegantie verkiezing gehouden in De Panne. Onder een stralende hemel, zetten de 20 finalistes hun beste en mooiste beentje voor. Het defilé werd afgewisseld met fraaie dansnummers van de Koninklijke Balletschool Rose d'Ivry uit Oostende, alsook met een geslaagd optreden de Belgische R & B vedette Harissa May. De verkiezing is opgebouwd uit 3 defilés, waarbij de kandidates in vrijetijdskledij, in badpak en in avondkledij de professionele jury proberen te overtuigen van hun kwaliteiten.

Isabelle Cornelis uit Bornem werd verkozen tot Miss Elegantie De Panne 2004. Deze 17 jarige studente houdt van uitgaan en lopen. Zij bereidt zich voor op de 100 km dodentocht volgende week. Zij speelt bovendien piano en dwarsfluit. Dankzij de medewerking van heel wat sponsors uit De Panne en omstreken ontving zij een rijk gevulde prijzenpot, ter waarde van om en bij de 1.500 euro. Zo kreeg zij ondermeer enkele waardebons van bekende restaurants, een reis naar Lloret de Mar, een verblijf in een vakantiedorp en in een hotel te De Panne.

Eerste eredame werd Stefanie Feys uit Zwevegem die ook reeds een vierde plaats behaalde bij de verkiezing van Miss Sports Belgium. Tweede eredame werd Nele Pieters uit Brakel. Zij was reeds tweede eredame bij Miss Bikini at the OH en finaliste Miss Belgium Earth 2004. Ook zij kregen een waaier aan geschenken. Vierde werd Niké Cnudde uit De Pinte en op de vijfde plaats kregen wij dan Melanie Michielsens uit Brugge.

De overige finalistes waren: Sylvia Gybels uit De Pinte, Stefanie Matthijnssens uit Sint-Niklaas, Aymeline Leuliet uit Calais (F), Stefanie Verloo uit Brakel, Carole De Smedt uit Evergem, Sieglinde De Ville uit Oostduinkerke, Nagi Gruwier uit Reningelst, Sientje Van de Weghe uit Zingem, Nathalie De Bleecker uit Gentbrugge, Truike Vanlandeghem uit Marke-Kortrijk, Eef Flo uit Lauwe, Hanne Van de Velde uit Poederlee, Lesly Neyrinck uit Anzegem en Miranda Minne uit Wilrijk.

Haute Coiffure Brian uit de Westhoeklaan in De Panne stond in voor het verzorgen van de kapsels. Vanessa Bossuyt en Nathalie Facon (Beauty Center Ollivier) waren de visagistes en verzorgden de make-up. De choreografie was onder de kundige leiding van Sofie Valks uit Waarschoot. De presentator van dienst was Michel Maes. Na de verkiezing werden alle kandidates met hun familie uitgenodigd op een receptie aangeboden door het Restaurant Imperial op de Leopold I Esplanade.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

  • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
  • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
  • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
  • Je grootmoeder wordt 100 jaar
  • Je huwt
  • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
  • Julle krijgen een kindje of een tweeling
  • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

  • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
  • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.