Je was erbij > Overzicht

Miss Elegantie 2003 gekroond op Leopold I Esplanade van De Panne - 03/08/2003

Zondag 3 augustus 2003 werd de traditionele Miss - Elegantie verkiezing gehouden in De Panne. Onder een stralende hemel en in een verzengende hitte, zetten 18 missen hun mooiste beentje voor. Het defilé werd afgewisseld met fraaie dansnummers van "Marcia and the Miss Swing Show", alsook met een geslaagd optreden van Vlaamse vedette Christoff met zijn zus Lindsay. De verkiezing is opgebouwd uit 3 defilés, waarbij de missen in vrijetijdskledij, in badpak en in avondkledij de professionele jury proberen te overtuigen van hun kwaliteiten.

Valérie Van Meel uit Lille (Antwerpen) werd verkozen tot Miss Elegantie De Panne 2003. Deze 22 jarige studente behaalde dit jaar haar diploma secretariaat - talen. Dankzij de medewerking van heel wat sponsors uit De Panne en omstreken ontving zij een rijk gevulde prijzenpot, ter waarde van om en bij de 1.500 euro. Zo kreeg zij ondermeer enkele waardebons, een reis naar Lloret de Mar, een verblijf in een vakantiedorp en in een hotel te De Panne.

Eerste eredame werd Dominique Van de Straete uit Wilrijk die ook reeds bij de finalistes behoorde van Miss Belgian Fashion 2003, Flair Model 2000 en 1ste Eredame was bij Miss Mannequin 2002. Tweede eredame werd Ansie Van Aerschot uit Ekeren. Zij was reeds Miss Beach 2001 en finaliste Miss Diamant 2001. Ook zij kregen een waaier aan geschenken. Vierde werd Eline Raes uit Lede en op de vijfde plaats kregen wij dan Sofie Devlieger uit Gistel.

De overige kandidates waren : Saskia Michiels uit Niel, Bianca Geldof uit Zwijndrecht, Linsey Peetermans uit Gent, Nagi Gruwier uit Reningelst, Liesje Felix uit Stekene, Leen Bral uit Gent, An-Sofie Swinnen uit Schepdaal, Wendy Dethal uit Loonbeek, Cindy Truyen uit Oudenaarde, Chiara Dua uit Lovenjoel, Deborah Van der Bulck uit Kessel-Nijlen, Sira Van der Linden uit Ekeren, Wendy Sliggers uit Kalmthout.

Haute Coiffure Brian uit de Westhoeklaan in De Panne stond in voor het verzorgen van de kapsels en Els Loncke was de visagiste en verzorgde de make-up. De choreografie was onder de kundige leiding van Sofie Valks uit Waarschoot. Na de verkiezing werden alle kandidates met hun familie uitgenodigd op een receptie aangeboden door het Restaurant Imperial op de Leopold I Esplanade.

Ook jouw informatie is hier welkom, zolang het maar betrekking heeft op (een aspect van) de Westhoek.

Enkele voorbeelden:

  • Jullie voeren een protestactie voor meer fietspaden in uw gemeente
  • Jullie bedrijf hield een opendeurdag
  • Jullie vereniging organiseert een groot evenement
  • Je grootmoeder wordt 100 jaar
  • Je huwt
  • Je ouders vieren hun huwelijksjubileum
  • Julle krijgen een kindje of een tweeling
  • ...

Foto's en een korte begeleidende tekst kun je steeds doorsturen naar info@westhoek.be

Technische vereisten:

  • foto's: apart doorsturen in gif- of jpg-formaat (max. 400 pixels breed)
  • tekst : in je mailbericht of een Word-document

Foto's en teksten die niet voldoen aan deze voorwaarden zullen systematisch geweigerd worden.